Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ

Dış Ticaret Bölümü "Sektör Söyleşisi 1" Gerçekleştirildi

.

Ezine Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri aktarmak ve deneyimleri paylaşmak amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sektörün önde gelen isimlerinden Gümrük Müşaviri Adnan ERDOĞAN'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, büyük ilgi gördü.

Etkinliğin organizasyonunu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Celal Selim BİNAY ve Öğr. Gör. Emel ÖZELKAN üstlendiği, sunucu olarak Öğr. Gör. Emel ÖZELKAN'ın görev aldığı etkinliğe, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ'nin yanı sıra, Yüksekokul müdür yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK ve Öğr. Gör. Dr. Serpil ATEŞ AYDAR da katılım sağladı.

Ana teması Gümrük ve Dış Ticaret olarak belirlenen etkinlikte, Gümrük Müşaviri Adnan ERDOĞAN öğrencilerle sektörel bilgilerini ve tecrübelerini paylaştı. Söyleşiye sadece dış ticaret bölümü öğrencilerinin değil, aynı zamanda yönetim ve organizasyon ile gıda işleme bölümlerinden öğrencilerin de ilgi gösterdiği görüldü. Böylelikle söyleşi, öğrencilere sektörle ilgili önemli bilgiler sunmanın yanı sıra, farklı disiplinlerden gelen öğrenciler arasında da etkileşimi artırdı.

Söyleşinin sonunda, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ tarafından Gümrük Müşaviri Adnan ERDOĞAN'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu değerli etkinlik, öğrencilere sektördeki pratik bilgi ve deneyimlerin yanı sıra, önemli bağlantılar kurma fırsatı sunarak, eğitimlerine katkı sağladı. Ezine Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü, öğrencilerine sektörel etkinliklerle donanımlı bir eğitim sunma misyonunu sürdürüyor.